Meer resultaten voor regio taxi den haag

regio taxi den haag
Regiotaxi Taxi W van den Heuvel B.V.
De Metropoolregio Rotterdam Den Haag MRDH is onder andere opdrachtgever van het openbaar vervoer in de regio Haaglanden en verantwoordelijk voor Regiotaxi Haaglanden. Soms deelt u een taxi met andere passagiers. Hierdoor kan het voorkomen dat u niet rechtstreeks naar uw bestemming wordt gereden.
Regiotaxi Hulpwijzer Rijswijk.
Maak gebruik van de Regiotaxi Haaglanden of de Particuliere Vervoersdienst van Welzijn Rijswijk. De Regiotaxi haalt u thuis op en brengt u naar uw bestemming. U belt de taxi ten minste een uur voor u wilt reizen. Kijk op de website hoe het werkt.
Regiotaxi Holland Rijnland Vervoer van deur tot deur, voor iedereen!
Daarom wordt uw telefoonnummer bij uw reservering gevraagd. U wordt gebeld wanneer de taxi in aantocht is. Tarief, nachttoeslag en ritprijzen in 2017. Een Regiotaxi-zone kost 270. U betaalt voor een reis met de Regiotaxi het aantal zones dat u reist plus één zone als opstaptarief. Indien u een Wmo-vergoeding ontvangt, geldt voor u een andere betalingsregeling op basis van de reguliere OV-tarieven. De gemeente, de Intergemeentelijke Sociale Dienst Bollenstreek of Participe informeert u hierover. Voor een nachtrit met een afgesproken ophaaltijd tussen 01.00 en 06.00 uur betaalt u een toeslag van 1, per zone, ook voor het opstaptarief. Voor reizen buiten de maximale 5 zones, betaalt u een kilometertarief van 220. Enkele voorbeelden van ritprijzen exclusief de nachttoeslag.: Leiden Merenwijk Leiden centrum. 2 zones 11. Katwijk Boulevard Station Leiden Centraal. 4 zones 31. Voorschoten centrum Den Haag centrum.
Gemeente Pijnacker-Nootdorp Regiotaxi failliet, taxivervoer blijft.
De Metropoolregio heeft een tijdelijke oplossing gevonden, zodat er nu gewoon taxis rijden. Via het gebruikelijke nummer kunnen mensen een taxi bestellen. De gemeente zoekt op dit moment een goede blijvende oplossing, samen met de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en de andere gemeenten.
Nieuws over de Regiotaxi Nieuws Actueel Home Gemeente Nieuwkoop.
Ritreservering vanuit ziekenhuizen. Wanneer u vanuit een ziekenhuis in de regio Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn de LUMC-polikliniek in Lisse een retourrit reserveert kan dat al vanaf een half uur voor de gewenste vertrektijd. Dit geldt niet voor ziekenhuizen die buiten de regio gelegen zijn zoals in Leidschendam-Voorburg of Den Haag.
Regiotaxi Inwoners Wassenaar Gemeente Wassenaar.
RegioTaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar vervoer en de taxi ligt. U kunt zeven dagen per week reizen, tussen 06.00 uur en 01.00 uur. RegioTaxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming. RegioTaxi is voor iedereen beschikbaar maar is speciaal ingericht voor reizigers die niet zo goed ter been zijn. Het Stadsgewest Haaglanden is als opdrachtgever van het openbaar vervoer in de regio Haaglanden, verantwoordelijk voor de uitvoering van RegioTaxi. Met RegioTaxi kunt u iedere gewenste reis maken binnen de regio Haaglanden tot maximaal twee zones daarbuiten als de heen en terugreis gelijktijdig zijn gereserveerd. In de regio Haaglanden liggen de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.
Regiotaxi Haaglanden Metropoolregio Rotterdam Den Haag.
De prijs ligt tussen die van het gewone openbaar vervoer en de taxi en wordt berekend per OV-zone. De taxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming. U betaalt uw rit per openbaar vervoerszone. Voor de 1 e, 2 e en 3 e zone betaalt u 240, per zone, daarna betaalt u voor elke zone 480. Daarnaast betaalt u een opstaptarief. Deze is gelijk aan één reiszone. Dit tarief wordt jaarlijks aangepast. Voor Wmo-geïndiceerde reizigers gelden afwijkende tarieven. Het Wmo-loket van uw gemeente kan u hierover informeren. Er reizen zon 1.100 personen per dag met regiotaxi. Dit aantal lijkt misschien niet veel op een totaal van 420.000 reizigers in het openbaar vervoer in de regio, maar regiotaxi is voor de doelgroep een belangrijke vervoersoptie. Door de vergrijzing zal regiotaxi een steeds grotere rol gaan spelen. De Metropoolregio Rotterdam Den Haag MRDH is opdrachtgever van het openbaar vervoer o.a.
Den Haag Vervoer Wmo.
Heeft u zelf geen chauffeur? De Zonnebloem heeft een pool van vrijwillige chauffeurs in de regio Den Haag. Lees meer over de Zonnebloemauto op www.zonnebloem.nl. RegioTaxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming. De taxi is aangepast voor reizigers met een beperking.
Regiotaxi: Voordelig met de regiotaxi van deur naar deur Alleszelf.nl.
Nu is mij nog steeds niet duidelijk welk loket mijn partner moet aankloppen voor vervoer naar zijn werkHij heeft nu 2 uur enkele reis via bus/trein/bus, dan 3 uur AT basis werken en dan dezelfde reis terugLichamelijk redt hij dit beslist nietWerkgever heeft bedrijfs-auto ingenomen en vindt dat partner maar met OV moet reizen Is er een regeling waardoor deze werkgever dan een vorm van taxi kan regelen zodat reistijd flink ingekort wordt? Ik begrijp dat een WMO taxi hier niet voor bedoeld is maar dan? Graag een goede reactie mét naam en link naar website. Reis is van regio Noord-Holland naar Utrecht. 5 december 2015 om 1001.: Acht dagen gelden mailde ik naar regio-taxi om informatie Noord en Zuid Beveland. Heb geen enkele reac tie gekregen. Nu, acht dagen later probeer ik te bellen, het aangegeven nummer. Krijg al sinds 15 minuten te horen via een geluidsbandje: u wordt als eerste geholpen. Maar krijg echter geen levend wezen aan de telefoon op nummer 0118-479900. Hoe kan ik in vredenaam contact krijgen? Hugo van den Beld schreef.:
Vervoer RegioTaxi SWMD.
U reist van deur tot deur voor een prijs die ligt tussen die van het gewone openbaar vervoer en de taxi. Soms wordt u rechtstreeks naar de plaats van bestemming gereden, soms reist u met andere passagiers en kan de reis langer duren. De maximale reistijd is nooit langer dan de normale reistijd plus 20 minuten omrijden. U betaalt voor de kortste route. Met RegioTaxi kunt u reizen in de regio Haaglanden binnen 5 zones.

Contacteer ons